sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Onnistumisen iloa

Päivä oli aamusta asti ihana. Vaikka yöunet olivat jääneet vajaaseen neljään tuntiin, niin mieli oli virkeä tästä huolimatta. Auringonpaisteella ja sinisellä kirkkaalla taivaalla on voinut olla jotain osutta asiaan...
Tarkoituksenani oli tänäänkin paneutua pääsykoekirjoihin. Klo on tällä hetkellä 20.20 ja olen edennyt kirjassa, hetkinen, kymmenen sivua. Ei vaan jotenkin jaksa innostaa. Kuitenkin kun tiedän, että noin 90 prosentin todennäköisyydellä en tule pääsemään sisään, niin se ei ainakaan varsinaisesti nosta motivaatiota.
Ei pitänyt taaskaan vain valittaa. Joten, pidin hemmottelupäivän itselleni. Lähdin ihan ylhäisessä yksinäisyydessäni shoppailemaan kesävaatteita kahteen kauppakeskukseen. Kaunis sää piti suuret ihmismassat poissa ja sain vaellella rauhassa ja ilman tungosta. Ihanaa! Rahaakin oli ilmaantunut tilille juuri sopivasti ja kertaakaan ei tullut sitä tyypillistä sovituskoppimasennusta. Löysin parit housutkin todella helpolla ja voin muuten kertoa, että housujen osto ei todellakaan ole ollut koskaan helppoa minulle. Mutta tänään, kaikki sujui kuin rasvattu. Kun pääsin kotiin oli erittäin hyvä mieli.
Illalla sain lähdettyä reippaalle tunnin juoksulenkille. Kunnon hiki pintaan ja sen jälkeen lenkkisaunaan. En ottanut saunajuomiseksi siideriä vaan light-Cokista. Maistui todella hyvälle. Iltapalaksi puuroa eikä mitään hiilihydraatti-pommi-leipiä. Tällä hetkellä on miellyttävä olotila. Ei purista eikä kiristä ja vatsa voi hyvin. Näin kun jaksaisin panostaa joka päivä, niin häiritsevät viisi kiloa putoisivat alle kuukaudessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti