torstai 19. marraskuuta 2009

Marraskuu

Kirjoittaessani otsikon, päässäni alkoi yllätys yllätys soida vanha tuttu biisi "Marraskuu". "Ohi syyskuun, läpi repaleisen lokakuun, kaipuun kaljakori kilisee..."
Tovi on taas vierähtänyt tämänkin blogin edellisestä päivityksestä. Vetoan nyt kuitenkin samoihin vanhoihin tekosyihin, että ei ole aikaa eikä oikeastaan mitään mielenkiintoista kerrottavaa. Tuskin sitä on nyttenkään, mutta pieniä elonmerkkejä tännekin. En tosin tiedä mahtaako tätä blogia lukea kukaan. Huutakaa kovin jos joskus eksytte tännekin. :)
Tänään on siis 20.pv marraskuuta mikä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että jouluun on aikaa vähän reilu kuukausi. Uh, pitäisi siis kohta alkaa ahdistua joululahjoista ja joulukorteista. Rakastan kyllä yli kaiken shoppailemista ja kaupungilla kiertelyä, mutta joulun aikaan se ei ole niin rentouttavaa, koska pitäisi keksiä hyviä lahjaideoita ja mitä ostaa kenellekin. Ja minulla ei ole tippaakaan mielikuvitusta, joten lahjani noudattavat aina sitä samaa tylsää linjaa. Jos katsoo ulos ikkunasta, ei todellakaan voisi kuvitella, että joulu on melkein jo ovella. Vettä sataa nytkin taivaan täydeltä. Lunta ei täällä ole näkynyt vielä kertaakaan tämän syksyn aikana. Tosin eräänä iltana satoi räntää noin kymmenen minuutin ajan, mutta sitä ei kai pahemmin lasketa lumisateeksi? Pitäisi lähteä pyörällä töihin kahdeksitoista, mutta ei pahemmin nappaa tällä hetkellä. Kurjaa olla töissä kun on ensin kastunut ja kosteuteen reagoivat hiukseni sojottavat jokaiseen ilmansuuntaan.
Polttakaa paljon kynttilöitä ja nauttikaa lämmöstä ja fiiliksestä sisällä torkkupeittoon kääriytyneinä. Valoisaa ja antoisaa syksyä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti